În perioada 26 noiembrie 2022, s-a desfășurat la Bascov, Pitești, Campionatul Național Para tenis de masă, eveniment sportiv inițiat de Comitetul Național Paralimpic. La această competiție au participat 50 de sportivi de la opt cluburi afiliate CNP, și care au concurat la trei probe astfel: individual, dublu feminin / masculin și dublu mixt.

Comitetul Național Paralimpic, dorește să își exprime recunoștința pentru aportul semnificativ adus bunei desfășurări a competiției, față de administrația Complexului Sportiv Național Bascov pentru implicare, amabilitate și găzduirea sportivilor paralimpici, dar și copiilor de mingi, voluntarilor și tuturor celor implicați în acest frumos proiect sportiv.

În numele Comitetului Național Paralimpic, dar și al tuturor participanților la Campionatul Național de Para tenis de masă, dorim să mulțumim în mod deosebit echipei Kaufland România și să transmitem gânduri bune pentru loialitatea cu care ne-ați onorat în cadrul acestui proiect prin oferirea de vouchere cadou constând în produse Welcome bag.

Rezultate: vezi

Kaufland România susține sportivii paralimpici din anul 2022, când a devenit partener al Comitetului Național Paralimpic Român.