Wizz Air Bucharest International Half Marathon 2021

Creată la inițiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă, Doamna Atletismului Românesc, Bucharest International Half Marathon and 10K este cursa care se desfășoară pe cele mai frumoase străzi din Capitală.

Traseul cursei este plat și rapid și oferă oportunitatea unui record personal competitiv atât pentru atleții profesioniști, cât și pentru alergătorii amatori.

Dacă vrei să alergi, să mergi, să dobori un record personal sau să stabilești recordul cursei, avem un loc pentru tine.

Sub egida * AZI SCHIMB LUMEA ÎN BINE* Constantina Diță, multipla medaliată la atletism, sprijină Comitetul Paralimpic Român prin organizarea unor serii de maratoane care vor avea ca și traseu cele mai cunoscute străzi din București.

Pe lângă o serie de recorduri mondiale și naționale doborâte, în bogatul sau palmares figurează doua titluri cucerite la Maratonul de la Chicago, din 2004 și Campionatul Mondial de semi-maraton de la Edmonton (Canada), din 2005, o medalie de argint pe distanta de 20 km adjudecata la Campionatul Mondial de alergări pe sosea de la Debrecen (Ungaria), din 2006 și trei medalii de bronz obținute în 2004, la CM de semi-maraton de la New Delhi (India), în 2005, la maratonul din cadrul CM de la Heklsinki (Finlanda) și în 2007, la Maratonul de la Londra, Beijing 2008 Maraton locul I,