52 de țări, 298 de sportivi și 216 de antrenori și oficiali participă la Campionatul Mondial de Tir cu Arcul din Olanda. Comitetul Paralimpic Național Român este reprezentat de Raicu Bogdan (W1 Open – Rec / Comp), Pegulescu Augustin și Butoi Ionuț (Compus Open), împreună cu antrenorul Robu Aurel.

Luni, 3 iunie au fost calificări pentru compound open, unde Pegulescu Augustin a avut un scor de 654 de puncte și Butoi Ionuț 651 de puncte. Marți, 4 iunie, au fost calificați în categoria W1, unde Bogdan Raicu a obținut un scor de 618 puncte, urmând sa traga in probele eliminatorii de joi, 6 iunie.

Miercuri, 5 iunie, au avut loc probele eliminatorii din categoria compound open, unde Pegulescu Augustin și Butoi Ionuț au concurat cu 2 sportivi din echipa rusă, Butoi Ionuț câștigând clar cu 141 la 136 de puncte și Pegulescu Augustin după un scor egal cu 140 de puncte a găzduit închiderea. Ambii sportivi au trecut în turul doi, unde Pegulescu, deși a atras 140 de puncte, a fost eliminat de un sportiv din China, iar Butoi cu 141 de puncte a fost eliminat de un sportiv din Ucraina.