DONEAZĂ DEVINO SPORTIV

#drumulcatretokyo

Sportivii noștri se antrenează să își depășească propriile limite și să obțină performanțe care să ne facă mândri. Le ținem pumnii la Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2021 și sperăm să aducem acasă cât mai multe medalii!

REGULAMENTUL CIO PENTRU SPORTIVI ȘI ANTRENORI

Acest regulament se referă strict la sportivii și antrenorii care fac parte din loturile naționale participante la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020!

#Regulament CIO TOKYO 2020

SPORTIVI CALIFICAȚI LA JOCURILE PARALIMPICE DE LA TOKIO 2020

Alex Bologa – Judo nevăzători                          

Carol-Eduard Novak – Ciclism rutier, pistă și velodrom

Moescu Eduard – Ciclism rutier, pistă și velodrom

Tucaliuc Octavian – Vasile – Atletism

Tabita Vulturar – Atletism

Pătru Eugen – Tir cu arcul

Simion Bobi – Tenis de masă

Anton Ciprian – Șef de Misiune

SPORTIVI ÎN DRUMUL SPRE CALIFICARE LA JOCURILE PARALIMPICE DE LA TOKIO 2020

Țepelea Ioana – Monica – Tenis de masă            Hrișcu Florentina – Atletism

Constantin Gabriela – Tenis de masă                  Ilina Octavian – Înot

Notrețu Arian – Cristian  – Înot

JYSK România și Comitetul Național Paralimpic Român au lansat campania „Cunoaște-ți campionii!”, prin intermediul căreia își propun să aducă în fața publicului sportivii paralimpici care luptă pentru calificarea la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020, sau la alte competiții importante, cum ar fi campionatele mondiale sau europene.

Protagoniștii campaniei sunt patru dintre cei mai buni sportivi paralimpici din țara noastră, Alex Bologa, Octavian Tucaliuc, Florentina Hrișcu și Ciprian Anton, și echipa de goalball a României.

Alex Bologa are 23 de ani și este singurul sportiv din România cu deficiență totală de vedere în judo. Dorința de victorie a lui Alex a fost însă mai puternică decât orice neajuns. În 2016 a devenit medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. De asemenea, este dublu campion european la categoria sa și numărul 1 în clasamentul mondial în clasa 60kg. Deasemeni, Alex a reprezentat cu succes Comitetul Național Paralimpic și România la Jocurile Paralimpice de vară din Japonia, Tokyo 2020, aici unde, alături de antrenorul său Gergely Tamaș, a obținut medalia de bronz la categoria -60 kg.

Octavian Tucaliuc este un atlet cu deficiență de vedere. La cei 24 de ani ai săi, este unul dintre cei mai valoroși sportivi cu dizabilități din România. Octavian este medaliat cu bronz la săritura în lungime la grand prix-ul de la Dubai din 2017 și a ajuns până pe locul 7 în clasamentul mondial la aruncarea suliței. A reprezentat România la Jocurile Paralimpice de vară Tokyo 2020, la proba de aruncare a suliței.

Florentina Hrișcu are 42 de ani și este o atletă cu deficiență motrică. Florentina ar putea ajunge anul viitor la a doua Paralimpiadă consecutivă după cea de la Rio de Janeiro, din 2016, unde a participat la proba de aruncare cu discul.

Ciprian Anton are 39 de ani. Este Ambasadorul Comitetului Național Paralimpic Român pentru Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2020, campion național la tenis în scaun rulant și primul antrenor de tenis în scaun rulant din România. La doar un an după ce s-a apucat de tenis, Ciprian a ajuns unul dintre cei mai buni jucători din țară.

Toți patru sunt sportivi care fac eforturi substanțiale zi de zi pentru a se păstra în elită, iar JYSK dorește să îi aducă în prim-plan și invită publicul larg să îi susțină în competiții.

„Atunci când am început colaborarea cu sportivii paralimpici am aflat că foarte mulți dintre ei au rezultate extrem de bune la nivel internațional, că reprezintă cu succes România, reușesc să ridice steagul țării noastre la concursuri de anvergură și să aducă acasă medalii valoroase. Credem că munca și rezultatele lor merită să fie cunoscute de public, mai ales că mulți dintre ei au niște povești foarte emoționante, de adevărați învingători. Prin campania “Cunoaște-ți campionii!” și prin intermediul noului site al Comitetului Paralimpic Român îi invităm pe români să afle poveștile sportivilor paralimpici și să îi susțină în drumul lor către Jocurile Paralimpice de la Tokyo”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Sally Wood Lamont, Președintele Comitetului Național Paralimpic, a completat: Suntem încântați de noul website al Comitetului Național Paralimpic, proiectat de profesioniști într-un mod care oferă sportivilor paralimpici cea mai bună vizibilitate. Totodată, publicul are oportunitatea de a vedea cât de mult muncesc sportivii paralimpici, nu doar pentru a se califica la Paralimpiada de la Tokyo, cât și pentru Campionatele Europene și Mondiale în zece sporturi. Calea unui atlet către Tokyo și alte campionate majore nu este una ușoară: dedicarea, motivația, talentul și antrenamentul intens sunt necesare, însă sportivii paralimpici trebuie să-si depășească dizabilitățile pentru a-și realiza visurile. JYSK este sponsorul nostru principal, dar, mai mult decât atât, ne ajută să ne promovăm sportivii și să folosim comunicarea și canalele media într-un mod în care nu am reușit până acum. Mulțumesc, JYSK! .

Sponsor of the Romanian Paralympic Team for Tokyo - Presentation suit for the Opening and Closing Ceremonies of the 2020 Tokyo Paralympic Games