Un eveniment important și deosebit în același timp, pentru sportul adaptat de iarnă. Alpin Film Festival împreună cu promotorul acestui eveniment, Dan Burlac și cu o parte din colaboratorii CaiacSmile & ClimbAgain, au organizat în data de 26 februarie la Bușteni un eveniment festiv, acesta fiind un bun prilej pentru care cei mai semnificativi atleți români ai sporturilor de iarnă au fost felicitați și premiați pentru întreaga lor activitate și performanță.

Mulțumim, Dan Burlac pentru invitație și în același timp, suntem onorați să fim reprezentați de sportivi paralimpici performeri din rândul Climb Again și juniori snowboard România prin Maya Păduraru și Gabriela Badicu.

Felicitări organizatorilor pentru inițiativă și interes sporit în această direcție.

Sâmbătă a avut loc, la Bușteni, cea de-a 7-a ediție a Galei Muntelui la care am avut și de data aceasta bucuria să fiu prezent.

Mi-au fost alături atât echipa extinsă de la Climb Again, cât și prieteni din comunitatea alpină. O distincție deosebită care m-a bucurat și m-a surprins în egală măsură, a fost acordarea trofeului Zsolt Torok pentru escaladarea celor trei vârfuri: Elbrus, Kilimanjaro și Mont Blanc. Este un vis care a devenit realitate datorită tuturor susținătorilor mei și a echipei frumoase de la Climb Again.Sunt hotărât să continui pe acest drum și să fiu o inspirație pentru oamenii din jur.

Mulțumirile mele se îndreaptă către comunitatea alpină de la care am simțit recunoaștere și apreciere.Rămâneți aproape, îmi propun ca și în 2022 să fiu la înălțime….a mai spui Claudiu Miu, membru fondator Climb Again România*

https://www.facebook.com/caiacsmile/posts/2958595884471187

https://alpinfilmfestival.ro/https://

www.facebook.com/dan.burlachttps://

www.facebook.com/search/top?q=climb%20again

#DanBurlac#ClaudiuMiu#IonuțStancovici#CaiacSmile#ClimbAgain#AlpinFilmFestival