Azi, a fost ultima zi de competiție pentru sportivii noștri la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Ieri, Octavian Tucaliuc s-a clasat al 7-lea la proba de aruncare a suliței, la categoria F13.

Azi, Pătru Eugen a participat la tir cu arcul, în proba Recurve. După ce s-a calificat în primii 16, a fost învins cu scorul de 3-7 de către Kevin Mather din USA, care ulterior a câștigat medalia de aur.

În data de 5 septembrie, echipa paralimpică va participa la Festivitatea de închidere a Jocurilor Paralimpice, iar în 6 septembrie se vor întoarce acasă în România.

Felicitări sportivilor și antrenorilor!

În ascensiunea paralimpicilor noștri, ne exprimăm recunoștința și implicarea sponsorului official JYSK și Seroussi pentru vestimentația de prezentare a sportivilor paralimpici la ceremonia de deschidere și închidere a jocurilor Paralimpice Tokyo 2020.

PARALYMPIC GAMES TOKYO 2020 24 August – 6 September

Today was the last day of our Romanian events in Tokyo.

Yesterday Octavian Tucaliuc finished in 7th place at the Javelin event for the F13 category.

Today in the archery Recurve event, Eugen Patru after qualifying in the last 16, lost his match 3-7 to Kevin Mather from the USA, who went on to win the gold medal later in the day.

On the 5 September our team will participate in the Closing Ceremony and on the 6th they will return to Romania.

Congratulations to the athletes and the trainers.

Thank you to JYSK, our principal sponsor for Tokyo, for their continuous support for our paralympic team and also to Seroussi who sponsored our presentation suits for the Opening and Closing Ceremonies!