Kaufland România, sprijin puternic pentru sportivii paralimpici în anul 2022.

Comitetul Național Paralimpic, salută parteneriatul și legătura strânsă de colaborare între Kaufland România și acțiunile sportivilor paralimpici de la noi din țară. ( tenis, tenis de masă, baschet, atletism, escaladă, snowboard și /sau angajare/ acțiuni de integrare și reintegrare a persoanelor cu diferite forme de dizabilitate în societate)

Contribuția adusă de către Kaufland România, sportului adaptat, este un plus de vizibilitate, incluziune, credibilitate și de încredere.

Când o să te convingi că încrederea în tine însăți e cel mai mare aliat al tău, când nu te vei mai împiedica în îndoială sau în comparații nepotrivite cu alți oameni, abia atunci vei putea să muți și tu munții din loc.

Kaufland România, s-a dovedit a fii un bun promotor și un aliat de încredere în tot acest proces de mediatizare a performanțelor sportivilor cu diferite forme de dizabilitate din România!

În luna august 2022, Kaufland, asistă și ne onorează cu sprijin la cele două turnee de International Wheelchaire-tenis din Europa, ITF Argeș and Bucharest Open, evenimente desfășurate la Club As Pitești Arena și a Centrului Național de Tenis din București. Organizăm cu prietenii Kaufland, Campionatul Național de tenis de masă, Pitești Open, eveniment care se dovedește a fi unul dintre cele mai mari evenimente sportive destinate persoanelor cu dizabilități din România. Sărbătorim împreună, la Viva Sport Club – București, data de 3 Decembrie, Ziua Internațională a persoanelor cu Dizabilități, eveniment la care participă 15 sportivi cu diferite forme de handicap. Ulterior, acest eveniment este urmat de promovarea și demonstrațiile de aptitudini ale membrilor ACS ClimbAgain, București (cățărătorii nevăzători ai româniei) care militează pentru integrarea/reintegrarea în societate a persoanelor cu diferite forme de dizabilitate.

Mulțumim Kaufland România pentru prietenie și parteneriat!