DONEAZĂ DEVINO SPORTIV

Maratonul DHL

10 ediţii, 8.200 alergători, 142.000 euro donaţi, milioane de zâmbete şi de amintiri.
Maraton DHL
​Ajuns la a X-a ediţie în 2019, DHL Carpathian Marathon oferă o experienţă memorabilă oricărui alergător care se încumetă să exploreze o zonă considerată a fi una dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa. Dedicat atât participanţilor competitivi cât şi alergătorilor începători şi oferind atât formate individuale cât şi de ştafetă, DHL Carpathian Marathon este cursa de alergare montană de top în România.

Peisajul uimitor, traseele care trec prin zone muntoase de o frumuseţe nesfârşită, un Race Village la nivel Olimpic, poziţionat la Cheile Grădiştei Resort Fundata, o atmosferă prietenoasă şi vibrantă, toate contribuie pentru a oferi o experienţă de neuitat, care merită să fie împărtăşită şi apoi retrăită.

Traseul

A X-a ediţie DHL Carpathian Marathon aduce o atmosferă familiară şi oferă un traseu realizat în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa – munţii Carpaţi. Am pus laolaltă trasee provocatoare, multe dintre acestea nefiind explorate de alergători, toate traversând parcuri naturale şi regiuni sălbatice unice în Europa. DHL Carpathian Marathon te provoacă să te bucuri de o aventură unică şi să explorezi cele mai pitoreşti trasee pe care le oferă Carpaţii de Sud. La înscriere, sunt disponibile următoarele distanţe de alergare:

Maratonul DHL