În data de 24 martie 2022, mai multe personalităţi din ţară şi din străinătate au fost decorate de către Alteța sa Regală Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române. Aceste eveniment deosebit și de o importanță incomensurabilă, este modul prin care Casa Regală le mulţumeşte personalităţilor şi instituţiilor care duc numele României mai departe, la fiecare eveniment și aniversare regală.

Ceremonia a avut loc în Sala Tronului, de la Palatul Regal iar, printre personalitățile decorate s-a aflat și peședintele Comitetului Paralimpic Român, doamna Sally Wood Lamont care a primit din partea Alteței Sale Regale Majestatea Sa Margareta, distincția Crucea Casei Regale a României. Pentru doamna Sally Wood Lamont, această distincție este cea de a doua premiere după ce în anul 2002 a primit Most Excellent Order al Marii Britanii de la Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a în Palatul Buckingham – distincție oferită cu recunoștință pentru servicii aduse tinerilor cu dizabilități fizice din România.

Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit un număr de cinci decorații regale pentru instituții, organizații și personalități din România, din Republica Moldova și din străinătate.

La acest eveniment deosebit de important pentru Comitetul Paralimpic Român, doamna Sally l-a avut ca invitat pe Excelența Sa Ambasadorul Marea Britanie Andrew James Noble și a fost însoțită de buna prietenă Ioana Robu, Elisabeta Vuscan președintele clubului sportive Lamont din Cluj Napoca și Ciprian Anton, Vicepreședintele Comitetului Paralimpic Român.

Cu acest prilej, Comitetul Paralimpic Român își arată recunoștința și respectul față de atenția pe care o acordă Casa Regală a României sportivilor cu dizabilitate și doamnei Sally Wood Lamont. Deasemeni, dorim să îi urăm viață lungă și sănătate, Majestatății  Sale Regale Margareta  care a aniversat sâmbăta trecută, frumoasa vârstă de 73 de ani.

Întreg colectivul Comitetului Paralimpic Român o felicită pe doamna Președinte Sally Wood Lamont pentru distincția primită din partea Altețelor Saler Regale Principesa Margareta și Principele Radu. Mulțumim pentru serviciile aduse tinerilor cu dizabilități fizice din România.