DONEAZĂ DEVINO SPORTIV

Sponsori

Sponsor principal

nupogysbebmfthhkpdn8

JYSK România

JYSK a devenit principalul susținător al sportivilor paralimpici din România în anul 2017. De această susținere se bucură sportivi paralimpici din 14 discipline, care benficiază de cele mai bune condiții de pregătire și reprezintă România la competiții internaționale de anvergură. În 2018, JYSK și Comitetul Național Paralimpic Român au demarat campania #NICIOSCUZĂ, care are ca scop promovarea unui stil de viață activ, avându-i ca modele pe sportivii paralimpici.

În toamna anului 2019, JYSK și Comitetul Național Paralimpic Român au demarat campania “Cunoaște-ți sportivii”, care are ca scop promovarea sportivilor cu dizabilități care se află în cursa pentru Jocurile Paralimpice de la Tokyo din 2020. Află mai multe despre campanie aici.

În Danemarca, JYSK susține sportivii cu dizabilități de aproape 30 de ani, încă din anul 1989. Sprijinirea sportivilor paralimpici este principala direcție CSR a grupului JYSK, care susține activitatea sportivilor paralimpici din Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, România, Republica Cehă și Slovacia.

Sponsori

logo-DHL-Carpathian-Marathon

DHL

DHL este sponsor și partener logistic al Comitetului Național Paralimpic Român încă din anul 2015. Maratonul anual DHL este primul eveniment de alergare montană de top din România și a devenit un punct de atracție major pentru participanții de toate vârstele.

Comitetul Național Paralimpic Român are întotdeauna o echipă participantă la competiție, în ultimii doi ani fiind organizată o zi dedicată sportivilor paralimpici, Ziua Paralimpică, în care Maratonul DHL oferă tuturor alergătorilor șansa de a experimenta 5 sporturi paralimpice diferite.

Banii obținuți din taxele de intrare ale acestui eveniment sunt donați Comitetului Național Paralimpic Român, pentru sportivii noștri.

În ascensiunea paralimpicilor noștri, ne exprimăm recunoștința și implicarea sponsorului Seroussi pentru vestimentația de prezentare a sportivilor paralimpici la Ceremonia de Deschidere a jocurilor Paralimpice Tokyo 2020, eveniment ce s-a desfășurat în data de 24 august 2021.