Pe lângă medalia de argint și cea de bronz obținute vineri la Tokyo de Eduard Carol – Novak și Alexandru-Florin Bologa, la urmărire individuală 4000 m pe velodrom, respectiv judo cat. -60 kg, trebuie să menționăm și rezultatele celorlalți sportivi care au concurat pe 27 august și care merită felicitările și aprecierea noastră.

Bobi Simion s-a clasat pe locul 5 la tenis de masă individual masculin, categoria 6, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, după ce a fost învins în sferturile de finală de thailandezul Rungroj Thainiyom. Este o poziție foarte bună, pentru care a muncit și s-a pregătit îndelung. Urmează noi ocazii și noi competiții. Felicitări și mult succes în continuare!

Tot în data de 27 august, atleta Tabita Vulturar a ocupat locul 6 în prima serie de calificări a probei de 400 m feminin, categoria T45, cu cel mai bun timp personal în această probă, dar care, din păcate, nu i-a asigurat accesul în finală. Experiența de la Tokyo va servi, cu siguranță, pentru o evoluție și mai bună la Paris 2024, Mult succes!

Eduard Moescu a încheiat finala probei de contratimp 1000 m pe velodrom (cat. C3) pe locul al 7-lea, în prima jumătate a clasamentului, și se pregătește pentru probele de șosea, unde îi dorim rezultate cât mai bune și mult succes!

În data de 31 august, 2-3 septembrie, lotul româniei la Ciclism format din Eduard Carol-Novak și Eduard Moescu, vor participa în proba de contratimp pe șosea.

Eugen Valentin Pătru merge mai departe pe data de 3 septembrie la tir cu arcul, urmând ca să joace, pentru a accede în optimi, cu americanul Kevin Mather.

Tot în data de 3 septembrie, Octavian Tucaliuc va participa pentru România în proba de aruncarea suliței!

Felicitări și mult succes!

Hai, România! 🇷🇴